aboutus

Bestyle Gift&Packing Industry Limited

Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bestyle Gift&Packing Industry Limited
1 2 3 4 5
Bestyle Gift&Packing Industry Limited
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων: 500~600
Ετήσιες πωλήσεις: >100 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2003
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το Bestyle Gift&Packing Industry Limited είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του τοπ κιβωτίου δώρων βαθμού, του κιβωτίου χρώματος, της βιβλιοθήκης, του εγχειριδίου, της κάρτας εξουσιοδότησης, της κάρτας πιστοποίησης, της φουσκάλας, και της κολλητικής ταινίας & του αφρού για το κρασί, το πούρο, τα τρόφιμα, το καλλυντικό, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα και άλλα δώρα και ασφάλιστρα.

 

Προσφέρουμε «όλοι σε μια» υπηρεσία από το σχέδιο, την παραγωγή προτύπων, την εκτύπωση και την κατασκευή. Έχουμε περισσότερους από 400 έμπειρους εργαζομένους που εργάζονται στο κατάστημα 12000㎡.

 

Με την παραγωγή του καλύτερου της πειραματικής δημιουργικότητας, του επαγγελματικού σχεδίου και της ώριμης τεχνικής, προσφέρουμε τα προγράμματα συσκευασίας που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, ιδιαίτερα εκείνοι με τις διαφορετικές δεξιότητες χρησιμοποιούμενες. Όπως το λουστράρισμα, ασημένια/χρυσή/φύλλων αλουμινίου σφράγιση ελασματοποίησης, UV επίστρωμα, αποτύπωση σε ανάγλυφο, κ.λπ. Από την άποψη της ανάπτυξης προϊόντος, ο νέος εξοπλισμός εισάγεται. Ακολουθήσαμε αυστηρά τα πρότυπα ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001. Προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του πελάτη καλύτερα, βελτιώνουμε την τεχνολογία και την υπηρεσία. Εμμένουμε στην αρχή «της ομο-προόδου της οικονομίας και του πολιτισμού. Αποδίδουμε επίσης σημασία στη σταθερή εκμάθηση από τα αντίστοιχα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Με να φέρουμε στη προηγμένη τεχνολογία και με την προσπάθεια του προσωπικού διαχείρισής μας στην επέκταση της υπηρεσίας μας, προσφέρουμε την υπηρεσία συσκευασίας από το σχέδιο, πρότυπο που κάνει, και που τυπώνει στη διαδικασία λήξης. Η ακριβής παράδοση, η λογική δαπάνη και ο εύκαμπτος μηχανισμός υπηρεσιών έχουν γίνει το αναπόφευκτο στοιχείο στην επιτυχία μας.

 

Εξετάζοντας το μέλλον, Bestyle Gift&Packing Industry Limited θα ακολουθήσει την αναζήτηση «του καλύτερου όπως ήταν, και παρέχοντας στους πελάτες την υπηρεσία πρώτης διαλογης για να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αξία». «Για να είναι καλύτερη, για να είναι αφιερωμένη, και για να είναι ισχυρότερη» είναι η κοινή αναζήτησή μας. Χωρίς υποστήριξή σας, η επιτυχία μας είναι αδύνατη η επιτυχία σας είναι ο τελικός σκοπός μας.

Ιστορία

13 έτη εμπειρίας εργοστασίων διοικητικής. Έχουμε περισσότερους από 400 έμπειρους εργαζομένους στο κατάστημα handcraft.

 

10 έτη που τυπώνουν την εμπειρία. Έχουμε κερδίσει μια μεγάλη φήμη Guangdong, Κίνα και σε όλο τον κόσμο.

 

5 έτη εξάγουν την εμπειρία.  Ήδη εξ:άγω στη Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Ρωσία, και άλλες χώρες και περιοχές.

 

 

 

Κίνα Bestyle Gift&Packing Industry Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Για την ελεύθερη - και - εύκολη επιχείρηση, θα επιθυμούσαμε να σας βοηθήσουμε με τις καλύτερες προσπάθειές μας. Εάν έχουμε την τιμή να έχουμε την υποστήριξή σας, μπορούμε να σας εφαρμόσουμε η καλύτερη υπηρεσία από το πλεονέκτημά μας.

 

Κύριες υπηρεσίες παραγωγής:

Προσφέρουμε «όλοι σε ένα» σχέδιο μορφής υπηρεσιών, την παραγωγή προτύπων, την εκτύπωση και την κατασκευή.

Κυρίως το προϊόν μας όπως κατωτέρω:
1. Κιβώτιο εγγράφου: Το τοπ κιβώτιο δώρων βαθμού, άκαμπτο κιβώτιο, που διπλώνει το κιβώτιο, κιβώτιο μαγνητών, ζάρωσε το κιβώτιο και ect.
2. Τσάντα εγγράφου: ζωηρόχρωμη τσάντα, τσάντα εγγράφου τεχνών.
3. Πλαστική συσκευασία: PVC, PET, PP, CP που συσκευάζει το κιβώτιο
4. Εσωτερικός της συσκευασίας: Δίσκος φουσκαλών, δίσκος φουσκαλών με το βελούδο, αφρός, Eva, cardpaper δίσκος, κορδέλλα, μετάξι και ect.
5. Εξαρτήματα: εγχειρίδιο, κάρτα εξουσιοδότησης, κάρτα πιστοποίησης, βιβλιοθήκη, κολλητική ταινία και κ.λπ.

 

 

Πρόσθετες υπηρεσίες αγορών:

Η έρευνα, που, τακτοποιεί την πληρωμή και την αποστολή από το πλεονέκτημα Shenzhen, Κίνα.

 

Πρόσθετες υπηρεσίες παράδοσης:

Ελεύθερη αποστολή μέσα σε Shenzhen, Κίνα

Τοπική παράδοση με τα έξοδά σας.

Διεθνείς υπηρεσίες μεταφορών. Εκφράστε, LCL, FCL. DDU/DDP στοιχεία που γίνονται αποδεκτά για κάποια περιοχή της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

 

 

Η ομάδα μας

Είμαστε ομάδα των ειδικών που εργάζονται για να φέρουμε έναν υψηλότερου επιπέδου της ποιότητας στους πελάτες μας. Κάθε μέλος της ομάδας μας εξυπηρετεί έναν σημαντικό σκοπό και εξασφαλίζει ότι λαμβάνετε το υψηλότερο ποιοτικό κιβώτιο πιθανό.

 

Σαν μακροπρόθεσμους συνεργάτες, ελπίζουμε να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας – παραδίδοντας κάθε διαταγή με την ταχύτητα, το πάθος και τη λειτουργική τελειότητα.

 

Κίνα Bestyle Gift&Packing Industry Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας